Hoʻohana Pono i ka Hyaluronic Acid Stock Solution

Hoʻohana Pono i ka Hyaluronic Acid Stock Solution

2021-10-11

Ua ʻike paha ʻoe i nā ʻano like ʻole: ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana me ka mea hoʻomaʻemaʻe maka, e paʻa loa ka ʻili o ka maka a ʻoluʻolu ʻole, a i ʻole i ka wā e hana ai i kahi ea i ka hoʻoilo, e maloʻo loa kou maka a aneane hiki ʻole ke kali e hoʻohaʻahaʻa. ka ʻili me kahi humidifier i nā manawa a pau.ʻOiaʻiʻo, pono ʻoe e hoʻomaʻemaʻe i kou maka me ka hoʻohana ʻana i ka wai i hoʻohui ʻia me 2-3 kulu o ka hyaluronic acid stock solution.Ua maopopo ka hopena.

Nā hoʻohana lehulehu:

1. Hyaluronic acid (1-2 drops) + mea hoʻomaʻemaʻe maka
Holoi i ka lepo o ka maka a me ka dredge pores oiai e pale ana i ka nalo o ka ili.
Ke maloʻo ka ʻili, me ka hoʻohana ʻana i ka moisturizer kiʻekiʻe (e like me 5% hyaluronic acid) wale nō ʻaʻohe hopena moisturizing pololei.ʻO ka mea ʻē aʻe, ʻoi aku ka maloʻo a ʻoi aku ka paʻakikī no ka mea ʻo ka hyaluronic acid e hoʻopili i ka nui o ka wai mai ka ʻili.No laila, ʻo ka hoʻohana pono ʻana, ma hope o ka holoi ʻana i kou maka i ke kakahiaka a me ke ahiahi, pono ʻoe e hoʻokomo i 2-3 kulu o ka hyaluronic acid i loko o kou pālima a hui pū me ka nui o ka wai, a laila e kau mālie i ka maka.ʻOi aku ka maikaʻi o kēia a hiki ke hoʻohana ʻia kahi hue hyaluronic acid no 1-2 mau mahina a ʻoi aku paha

3

2. Hyaluronic acid (1-2 drops) + meaʻai meaʻai
Hiki i ka hyaluronic acid ke lawe i nā meaʻai ʻē aʻe i loko o ka ʻili hohonu, hoʻolalelale i ka metabolism circulatory, hoʻopiha maikaʻi i ka nalowale o ka meaʻai o ka dermis, hoʻonā i ka pilikia ʻelemakule mai ke kumu.

3. Hyaluronic acid (1-2 drops) + emulsion / cream
Hiki i ka hyaluronic acid ke lawe i nā meaʻai ʻē aʻe i loko o ka ʻili hohonu, hoʻolalelale i ka metabolism circulatory, hoʻopiha maikaʻi i ka nalowale o ka meaʻai o ka dermis, hoʻonā i ka pilikia ʻelemakule mai ke kumu.

4. Hyaluronic acid (3-4 drops) + shampoo
E hānai i ke poʻo, hoʻoponopono maikaʻi i nā unahi o nā lauoho i hōʻino ʻia, hoʻomaikaʻi i nā pilikia o ka maloʻo o ka lauoho, nā ʻāpana a me ka puʻu.

5. Hyaluronic acid (3-4 drops) + wai holoi
Hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili ʻoiai e hānai pono iā ia, hoʻomaikaʻi i nā pilikia o ka maloʻo a me ka ʻili, hoʻoponopono i ka ʻili kahiko a poino.

6. Hyaluronic acid (1-2 kulu) + vaginal healthcare lotion
Hiki ke pāʻani i ka hana ʻelua i ka pale ʻana i nā ʻāpana pilikino o nā wahine me nā hopena hoʻomaʻemaʻe a mālama

7. Hyaluronic acid, hoʻohana ma hope o ka sunburn
Hoʻoponopono i ka ʻili i pōʻino a pale i ka hana ʻana o ka melanin.

Ninau

Ke ʻimi nei ʻoe i nā meaʻai maikaʻi loa e hoʻonui i kou olakino a me ka nani?E waiho i kāu pilina ma lalo a haʻi mai iā mākou i kāu mau pono.E hāʻawi koke kā mākou hui ʻike i nā hoʻonā hoʻopili pilikino.